VIDEO: Black Veil Brides zase ve formě. Odhalují dva songy i nového basáka

Vydáno: 29.11.2019 22:39 - Ondra Weisbauer

Není to tak nedávno, co Black Veil Brides oznámili odchod baskytaristy Ashleyho Purdyho. Logicky tedy vyvstala otázka, kdo ho nahradí na nadcházejícím americkém turné. Odpověď i následná satisfakce přišly během pár dní.

A novým basákem se stává Lonny Eagleton. Píšeme sice „novým“, ale není to tak úplně pravda. Lonny totiž hrál po boku frontmana Andyho na jeho nedávném sólovém tour a nejen k němu má velmi blízký vztah. 

„S největším nadšením oznamuji, že jsem se stal novým baskytaristou Black Veil Brides. Jako jejich dlouholetý fanoušek je to pro mě doslova splněný sen, který se stal z ničeho nic skutečností. Nemůžu ani popsat, jak je to úžasný pocit, vidět se ve videích a slyšet na nahrávkách. Těším se na začátek této nové éry,“ s nadšením prohlásil Eagleton.    

Aby bylo opravdu jasné, že se jedná o novou éru, parta Andyho Biersacka zveřejňuje rovnou dva videoklipy - "The Vengeance" a "Saints Of The Blood".

„Během vzniku nás provázely intenzivní pocity nostalgie. Cílem bylo vydání dvou písní, jež by připomínaly naši starší tvorbu, od které jsme se možná vzdalovali, ale rádi bychom se k ní vrátili,“ dodává Biersack.

Tak to vypadá, že odchod Purdyho kapelu ani náhodou nepoložil. A co deklarovaný návrat ke starší tvorbě, dáváte Andymu za pravdu? Black Veil Brides se navíc nechali slyšet, že tyhle dva songy jsou jen první ochutnávkou toho, co bude v brzké době následovat.


Black Veil Brides - Saints Of The Blood (Official Music Video)

Black Veil Brides - The Vengeance (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení