Abbath přebral. V Buenos Aires nedokázal zahrát jediný riff

Vydáno: 25.11.2019 21:13 - Ondra Weisbauer

V polovině listopadu black metaloví Abbath bodovali. Jejich stejnojmenný frontman a kytarista Abbath Doom Oculta v brazilském Buenos Aires přebral a nedokázal odehrát ani zlomek z původně plánovaných skladeb.
Zakládajícího člena kultovních Immortal Abbatha, kterého v uplynulých letech proslavila šílená meme, v nichž trumfoval i Chucka Norrise, netřeba představovat. A nebylo by s podivem, kdyby po svém koncertě v Argentině, který se odehrál 13. listopadu, přibyla další. 

Tentokrát totiž na pódium nakráčel s dvouhodinovým zpožděním a natolik zpitý, že nedokázal přehrát vlastní tvorbu. Kytarista Ole André Farstad se pro jistotu neukázal vůbec. Aby toho nebylo málo, set Abbath se pokusily uvést formace Descarnado a Medium, které se na stagi ohřály pouze pár minut. 

Koncert k pohledání. Není divu, že se účastníci parodie na black metaloví večírek bouří a použadují vrácení peněz. Abbath po třech marných pokusech o zahrání „Count To Dead“ odhodil kytaru a skočil do publika.

Zbývající členové se ještě pokoušeli situaci zachránit coverem "Tyrants" z dílny Immortal, ale ani to neklaplo. Zpěvák byl nakonec odnesen do šatny a raději se nevrátil. Zrušení celé jihoamerické části turné na sebe nenechalo dlouho čekat. 

 

Abbath in Buenos Aires - The Worst Show Ever
Abbath - Harvest Pyre (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení