Severská invaze na Masters of Rock. Dorazí Nightwish i Amon Amarth

Vydáno: 25.11.2019 12:44 - Kamila Ungerová

Festival Masters of Rock zahajuje předprodej vstupenek na nadcházející ročník a po Judas Priest oznamuje další zvučná jména. Rezonují především Nightwish spolu s Amon Amarth.
Po bok headlinerů Judas Priest, kteří na festivalu Masters of Rock oslaví své padesáté výročí a slibují nezapomenutelnou show, se postaví finští Nightwish. Dalšími příchozími ze severských zemí se stávají Amon Amarth, jež svým dunivým melodic death metalem v Praze v polovině listopadu málem strhli lavinu. Aby toho nebylo málo, dotřetice ze severu dorazí Amorphis. 

Z thrashové Big Four se navrátí Anthrax a po třech letech do areálu likérky Rudolf Jelínek zavítá i legendární Sepultura. Mezi dalšími jmény pořadatelé překvapivě oznámili také Heaven Shall Burn, kteří v současné době pracují na novém studiovém albu. Dále ukořistili kanadské death metalisty Kataklysm, Testament, Gotthard, Nervosu nebo Alestorm. 

Vstupenky na festival Masters of Rock, který se uskuteční v termínu 9.-12. července 2020 seženete výhradně na stránkách pořadatele. Druhá a časově limitovaná edice je nyní k dostání za 2 000 Kč.

 

Nightwish - Storytime (Official Live Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení