Návrat roku? Mötley Crüe odvolali definitivní konec své kariéry

Vydáno: 21.11.2019 14:42 - Kamila Ungerová

Glam metalové Vánoce letos přišly s velkým předstihem. Legendární Mötley Crüe vyhodili do povětří smlouvu o ukončení kariéry.
Jakmile Mötley Crüe letos v březnu vydali svůj snímek "The Dirt", na sociálních sítích začali ze strany fanoušků čelit nátlaku a prosbám o comeback, jimž nebylo možné dlouhobě vzdorovat.

Ačkoliv je tento autobiografický film vyprávěn především z pohledu baskytaristy a někdejšího heroinového krále Nikkiho Sixxe, mezi skalními stoupenci i výrazně mladšími generacemi rozpoutal novou vlnu glam metalového šílenství. A zdá se, že ani zbývajícím členům Mötley Crüe nepřidělává pojetí snímku vrásky na čele. 

"The Dirt" je totiž nepřikrášlenou sondou do dětství a dospívání Nikkiho Sixxe, který ve filmu odhalil tajemství, jež zůstavala skryta i po vydání jeho slavných Heroinových deníků. Silné příběhy zkrátka táhnou a hitová tvorba, jež neztrácí své kouzlo ani po bezmála čtyřiceti letech, ještě víc. 

A tak Mötley Crüe svou dřívější smlouvu o ukončení kariéry, kterou oficiálně podepsali před necelými šesti lety, obložili výbušninami a vyhodili ji  - do slova a do písmene - do povětří. Kult šílenosti, zhýralosti a nekonečných večírků opět ožívá. A v následujícím roce po boku Def Leppard a Poison udeří na koncertních pódiích. Nezbývá než doufat, že Mötley Crüe se svým glam metalovým cirkusem tentokrát zavítají i do Evropy. 

 

Mötley Crüe Is Back! (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení