VIDEO: Život je opium, hlásí v novém klipu domácí Donnie Darko

Vydáno: 18.11.2019 16:05 - Redakce

Znáte ty pocity a emoce jakési bezmoci nebo absence volnosti v životě a třeba i v hloubce samotného člověka? Donnie Darko ano a natočili o tom track "Dope". Takhle věrné 90s flashbacky u nás nikdo jiný neumí.
"Když jste do někoho blázen, může to být nádherné, ale taky vás to může dohnat k šílenství, když ten pocit není opětovaný. Zaženou to omamné látky? Cítit den za dnem, jak se chemie rozlévá v každé depresivní buňce našeho těla a přeměňuje ji na radost a hormony štěstí. Je to i nebezpečné, nestálé, dožene nás k blouznění a nenávisti. Je to bolest, intenzivní prožitek. Pocit, že žijeme. Life is Dope," vysvětluje myšlenku nového songu zpěvák Filip Fendrych.

Song se natáčel v Pulp studiu v Bratislavě, kde ho mixoval a masteroval Matěj Turcer a částečně dotáčel v pražském studiu Hit The Sound. O klip se postaral frontman kapely Filip Fendrych s kameramanem Igorem Paliatkou. Ve skladbě hostoval bubeník Rae Tomášek.

Kapela má před sebou poslední tři koncerty Unplugged Tour (22.11. - České Budějovice, 23.11. Tachov a 25.11. - Praha), kde tenhle track jistojistě zazní.


DONNIE DARKO - Dope



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení