VIDEO: Nejkontroverznější kapela na světě má venku nové video

Vydáno: 11.11.2019 10:40 - Tomáš Bárta

Pohřbení & zapomenutí, přesto opět živí! Mayhem - synonymum všeho nejlepšího i toho nejhoršího z norského black metalu - přivedli na tento svět démona z dávných časů.
Čerstvé album Daemon sbírá dosud ze všech stran převážně chválu, a to pro elegantní způsob, jakým se Mayhem podařilo navázat na dávno zpřetrhaná pouta se svým nejslovutnějším dílem De Mysteriis Dom Sathanas. Nová deska v sobě skutečně snoubí to nejlepší z obou tváří Mayhem. Na jedné straně se jedná o mohutný závan atmosféry dávno zašlých časů, kdy černočerná matérie ještě neměla žádný konkrétní tvar; na straně druhé technická preciznost & sebevědomí kapely, která v žádném případě nežije jen ze slávy svého skandály opředeného jména.


K již dříve zveřejněnému lyric-videu ke skladbě "Of Worms and Ruins" nyní kapela připojuje správně oldschool klip k písni "Falsified and Hated". Budiž tento pozvánkou jednak na blížící se pražský koncert (během něhož Mayhem doprovodí Gaahls Wyrd & Gost) a jednak k poslechu skutečně skvělé nové desky Daemon!


MAYHEM - Falsified And Hated (OFFICIAL VIDEO)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení