AUDIO: Ozzy po devíti letech vydává nový singl a dvanáctá sólová deska se blíží

Vydáno: 08.11.2019 12:45 - Jana Haišmanová

"Neumírám." Tak znělo ujištění pro fanoušky Ozzyho Osbourna při oznámení odkladu evropské části jeho turné. Aby tahle zpráva nebyla tak bolestivá, Ozzy taky slíbil příchod nové desky a vypuštěním zbrusu nového singlu svoje slovo drží.
Pětiminutová věc nesoucí název "Under The Graveyard" se stala prvním sólovým počinem od června roku 2010, kdy se objevila čtrnáctiskladbová nahrávka Scream. Jak už se od prince temnoty dá očekávat, v novince se neobjevují žádné sluníčkářské motivy, text naopak odhaluje zpěvákovy slabiny a hovoří o vnitřním konfliktu společně o boji se sebou samým. Zpočátku poklidnější a melancholicky laděný song graduje v silném refrénu s těžkopádným riffem. Jen tak dál, Ozzy!


Slíbené album pojmenované Ordinary Man můžeme vyhlížet zkraje příštího roku a bude hostovat i několik exkluzivních jmen včetně basáka Guns N' Roses Duffa McKagana a bubeníka Red Hot Chili Peppers Chada Smitha. Tak teď už si jen přát Ozzyho rychlé uzdravení, aby co nejdříve představil své nové kousky v pražské O2 areně.


OZZY OSBOURNE - "Under The Graveyard" (Official Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení