VIDEO: Mayday, střet japonských kamikaze - Coldrain ft. hlas Crystal Lake

Vydáno: 18.11.2019 10:10 - Jakub Kvizda

Japonská core scéna je v posledních letech rozjetá jak šinkanzen. Jedním z jejích nejzářnějších aktů je aktuálně jednoznačně pětice Coldrain (někdy psána s malým c).
Kapela svůj původ tentokrát vskutku nezapřela a k hostovačce u mikrofonu v hlavním singlu letošní novinky přizvala svého krajana Ryo Kinoshitu, známého z futuristů Crystal Lake.

Coldrain v létě do světa vypálili šesté album The Side Effects a k jeho propagaci přistoupili velmi zodpovědně - aktuální adrenalinem napumpovaný klip k úvodce "Mayday" je totiž již pátým v pořadí. Song se také může pyšnit tím, že zdobí úvodní titulky japonské anime série Fire Force, což mnozí fans neponechali bez povšimnutí.

Ačkoliv už kapela má něco za sebou, a to i koncertně, když před pár lety doprovázeli po Anglii třeba Bullet for My Valentine, aktuálně zatím oficiální zdroje o nějakém zahraničním turné mlčí, což je už poněkud na pováženou, vzhledem k srpnovému vydání desky. Zatím si tedy můžeme zascreamovat maydayyy pouze "nasucho" a doufat, že se vše v dobré obrátí.


coldrain - MAYDAY feat. Ryo from Crystal Lake






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení