Další sypačka do line-upu FajtFestu: The Oklahoma Kid, Redzed a Horrible Creatures

Vydáno: 04.11.2019 11:15 - Petr Adámek

Jakékoli omezování je minulosti a výsledek začíná být opravdu pestrý. Nejnověji ohlášenými jmény, která se 9.-11. července 2020 ve Velkém Meziříčí objeví, jsou metalcoroví bijci The Oklahoma Kid, domácí Horrible Creatures a Redzed.
"Tohle je debut jako kráva," píšeme v recenzi aktuálního alba Solarray německé pětice The Oklahoma Kid v listopadovém Fakkerovi. Líbezností v agresi a omračujícími kytarami kluci připomínají australské Polaris, kteří na Fajtově kopci vystupovali letos. The Oklahoma Kid míří na špičku současného metalcoru nejen v Německu, ale i v Evropě.

"Redzed je na naší scéně naprosto ojedinělým hudebním úkazem. Jeho nu-metal rap si dokáže podmanit posluchače napříč žánry a na jeho show probíhají tvrdé a regulérní moshpity. Jeden z mála českých interpretů, který má obrovskou šanci prorazit v zahraničí. Redzed vyrůstal na nu-metalu stejně jako my a tohle bude jedna z nezapomenutelných show v historii celého Fajtfestu, o tom jsem přesvědčen," říká za Fajtfest Crew Bob Fleck.

Domácí Horrible Creatures se na Fajtfestu představili před dvěma lety a dokonce zde pořídili videoklip k tracku "Black God". Jejich naléhavý thrash / death si stihnul najít mnoho fans a všichni netrpělivě vyhlížejí nový materiál. Tohle bude na Kopci moshpit smrti!

První edice lístků za 1000 Kč je v prodeji v omezeném počtu 300 ks. Objednávejte přímo u organizátorů nebo v předprodeji v bowling 420 ve Velkém Meziříčí. Další předprodejní místa budou přibývat.


REDZED - SINISTER (OFFICIAL VIDEO)

THE OKLAHOMA KID - Feed Me Fear (OFFICIAL VIDEO)


HORRIBLE CREATURES - Manic Spree (OFFICIAL MUSIC VIDEO)







DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení