Poslední support Thy Art Is Murder potvrzen! Budou jím tech-deathoví Rivers of Nihil

Vydáno: 27.10.2019 12:20 - Jakub Kvizda

Na Prahu se příští rok vyřítí australská bouře v podobě deathcorové stálice Thy Art Is Murder, line-up je ale nabitý od začátku až do konce. Poslední volné místo zaplnili Američané Rivers of Nihil, kterým se v našem hlavním městě evidentně zalíbilo.
Není tomu totiž ještě asi měsíc, co se předvedli v roli headlinera na Nové Chmelnici, kterou slušně zbořili, a už aby se na kapelu našinec těšil znovu. 13. února Rivers of Nihil uvidíme jako jeden ze supportů na Human Target Tour, jímž Thy Art Is Murder podporují svou letošní fošnu.

Nebudou však jediní, kdo smíchovskému MeetFactory předvedou zabijáckou show. Večer otevřou I Am, zatím relativně neznámá old skool metalcorová bruska z Texasu, dále se to však hemží samými hvězdnými jmény. Fit for an Autopsy s sebou do Prahy přivezou nové LP The Sea of Tragic Beasts, jehož vydání je již na spadnutí, a Carnifex představí mimo jiné nový čerstvý matroš z letošního World War X. Bez debat se jedná o vražednou sestavu, takže si do notýsků zapište 13. únor! Dokážete si představit příjemnější přípravu na Valentýn?


RIVERS OF NIHIL: Live at Saint Vitus in Brooklyn, New York



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení