Udělej, udělej, udělej bordel! FajtFest odhaluje první česká jména

Vydáno: 07.10.2019 10:30 - Petr Adámek

První tři domácí kapely a rovnou velká jména a přislíbené headline sloty. Příští rok dorazí na FajtFest Atari Terror, Cocotte Minute a The Truth Is Out There. Festival se uskuteční v termínu 9.-11. července tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí.
Stýskalo se vám po Atari Terror? Kapela má v tuto chvíli potvrzený jediný koncert na příští rok, jediný open-air a to právě na FajtFestu. Tenhle gig si zaslouží velkou pozornost nejen fanoušků Ataráčů, ale i všech ostatních, kteří mají rádi crossover - metal, jelikož AT vždy uměli zbourat škatulky a hranice stylu. Kurz, Broňa a spol. jsou zpátky.


Cocotte Minute mají pár dní venku remastrovaný kultovní song "Czeko" a klip v nové sestavě. Zeller a Czendal dál šlapou na plyn a nehodlají zastavit. "Cocotte Minute byli společně s Dolores Clan a Post-it první česky zpívající kapelou, na které jsme vyrůstali. Burcovat 'Udělej, udělej, udělej bordel!' bude asi zbytečný," říká hlavní organizátor Bob Fleck.

Poslední album The Truth Is Out There All Little Revolutions patří mezi nejosobitější hudební skvosty, které tahle země dokázala vyprodukovat. Bob dodává: "TTIOT a Sunset Trail jsou vlastně jediné a základní české kapely, které tvořily novodobou éru našeho festivalu. Dát jim tři roky pauzu byl záměr, protože teď je po nich neskutečný hlad. Jejich show bude hodně očekávaná. Jejich stylový odklon se nám hodí i do koncepce festivalu."

První edice 300 lístků za 1000 Kč je stále v prodeji, ovšem 60 % je už pryč.  Objednávejte přímo u organizátorů nebo v předprodeji v bowling 420 ve Velkém Meziříčí. Další předprodejní místa budou přibývat.


Cocotte Minute - Czeko 2019



Atari Terror - Stuck to the Tit


The Truth Is Out There - Miracle





 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení