Dave Mustaine z Megadeth úspěšně bojuje s rakovinou a zve na plavbu metalovou lodí

Vydáno: 19.09.2019 14:40 - Ondra Weisbauer

Zpěvák a kytarista thrashové legendy Megadeth v červnu odhalil, že mu byla diagnostikována rakovina krku, což mimo šoku fanoušků znamenalo také zrušení všech koncertů. Nyní přichází dobrá zpráva - zpěvákův zdravotní stav se zlepšuje!
Mustaine je v poslední fázi léčby a cítí se zase skvěle! Ačkoli pořád není ze všeho venku, zůstává optimistický a natěšený na MegaCruise, tedy ultimátní plavbu lodí za účasti kapel jako Lamb of God, Anthrax, Testament nebo Suicidal Tendencies, která se uskuteční v termínu 13. - 18. října.

Megacruise - Megadeth


"Jsem téměř v poslední fázi léčby a lékaři vidí můj stav velmi pozitivně. Chtěl bych vám všem poděkovat za podporu a nemohu vám vyjádřit dostatečnou vděčnost. Usnadnili jste mi tuto tvrdou cestu a je úžasné žít s vědomím, že mi pomáháte bojovat! Během několika příštích týdnů bude můj stav vyhodnocen a budu vás informovat o svém pokroku. Nemůžeme se dočkat, až vás uvidíme, a vím, že všichni ostatní úžasní umělci se cítí stejně. Ať se tato událost dostane do knih rekordů! Uvidíme se brzy!" vyjevil se na sítích Dave. Jsme rádi, že je zpěvák z nejhoršího venku a přejeme pevné zdraví.

Pokud máte mořskou nemoc nebo děravou kapsu, počkejte až do příštího roku. Megadeth se spolu s Five Finger Death Punch a Bad Wolves staví i k nám, konkrétně 14. února do pražské Tipsport areny.


Megadeth - Post American World



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení