VIDEO: Vstupte do doupěte nočních můr Lacuna Coil

Vydáno: 23.09.2019 10:50 - Lucie Mařanová

Už druhým videem zkracují italští gotici Lacuna Coil čekání na nové album Black Anima. Vstupte spolu s nimi do doupěte nočních můr a nemocí mysli.
Pokud jste neviděli první vypuštěný single "Layers of Time", rychle to napravte. Obě videa na sebe konceptuálně navazují, dokonce jsou točena ve stejné lokaci. V prvním vypuštěném singlu jsme se mohli pokochat samotnými Lacuna Coil v akci, přičemž "Reckless" vaši mysl zahalí tmavým mrakem a otupí vaše smysly, zatímco Cristina a její gang jen tu a tam vykouknou do kamery. Připravte se na pravou hororovou gotickou jízdu!


Píseň ale není jen o změti nepříjemných a znepokojivých výjevů. Má symbolizovat cestu člověka, který se stává silnějším skrze překonávání svých démonů a svého strachu. A navíc má tenhle song naprosto skvělý kytarový sólo!

Nové desky se dočkáme už 11. října a těšit se můžete i na šťavnatý rozhovor v říjnovém Fakkerovi!
 

Lacuna Coil - Reckless


Alluring teens wall crosser in accidental lesbian fucking with horny border officer Super Hot Mandy Shows Us What Shes Got And Shes Still Got Plenty Blonde teen Lily Rader gets punished by boyfriends big dick Horny officer picked up an undocumented immigrant Two horny schoolgirls sharing the teachers cock Close up view of lesbian pussy pleasure A Dodgeball Where Youll Get Naked And Expected To Fuck Amazing Afternoon Hookup with Mom Agreeable milf gets a doggy position fucking Samantha Saint, Jayden Cole, Shyla Jennings and masturbation with a dildo Monique Symone Gets Picked Up And By W fuck pornjk.com

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení