Metallica si po 20 letech zopakovala rande se symfoňákem. Záznam se na jediný den objeví v kinech

Vydáno: 22.09.2019 16:20 - Tisková zpráva

Metallica se po 20 letech sešla na jednom pódiu se symfonickým orchestrem z domovského San Franciska a svým největším hitům dala opět orchestrální podobu. Záznam koncertu Metallica & San Francisco Symphony: S&M² poběží ve vybraných kinech pouze jediný den: 9. října.
Hráli pro stovky tisíc lidí v Rusku i tučňáky na Antarktidě. Přesto nejepičtějším momentem v kariéře legendární Metalliky je spolupráce se San Francisco Symphony a společné album S&M v roce 1999. Letošní kulaté výročí kapela oslavila velkolepým koncertem opět se stejným orchestrem na jednom pódiu.


Na koncertě v nedávno otevřené hale Chase Center zazněly všechny hity tak, jak je pro filharmonii upravil Michael Kamen. Nově se ale hrály i písně z pozdějších alb "St. Anger", "Death Magnetic" a "Hardwired...to Self-Destruct", které pro orchestr rozepsal Bruce Coughlin.

Nenechte si ujít neopakovatelnou show na velkém plátně a připomeňte si tak album S&M, výjimečný počin v diskografii jedinečné kapely. Další info a seznam kin, která budou 9. října koncertní film promítat, najdete tady.

 

Metallica: S&M² - In Theaters October 9th (Trailer)
 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení