Metalová romantika! Den svatého Valentýna bude patřit Five Finger Death Punch a Megadeth

Vydáno: 09.09.2019 11:20 - Tisková zpráva

Five Finger Death Punch a Megadeth spolu příští rok vyrazí na společné zimní turné po Evropě. Víc než důstojný support jim udělají Bad Wolves. Česko, konkrétně pražskou Tipsport arenu, poctí návštěvou 14. února.
Obě skupiny mají silné fanouškovské základny a jejich živá vystoupení jsou pověstná. Kytarista 5FDP Zoltan Bathory k obsazení turné říká: "Line-up je opravdu velkolepý. Bad Wolves jsou senzací posledních let a publikum dokáží pořádně rozpálit. Megadeth představovat nepotřebují, jsou to absolutní legendy. Přínos Davea Mustaina tomuto žánru je prostě nezměrný. Považuji ho za jednoho ze zakládajících otců nejen thrashe, ale obecně heavy metalu, protože jeho riffy a hra na kytaru ovlivnily každého, kdo se ocitnul v akčním rádiu Megadeth… a to je opravdu velký rádius."


Zpěvák Megadeth Dave Mustain doplňuje textem skladby své kapely "Sweating Bullets": "Zrak je pořád v normálu, ale pohled zpět je trochu rozmazaný." A dodává: "Těšíme se, a vy budete mít problém, pokud nás na začátku roku 2020 neuvidíte s Five Finger Death Punch. Nechcete si to nechat ujít. Uvidíme se brzy."

Vstupenky v sítích Ticketmaster a Ticketportal v prodeji od 13. září v cenovém rozpětí 1390 - 1690 Kč.


Velký text o dlouhém a únavném boji Ivana Moodyho s chlastem a všech problémech, které mu způsobil, a taky originální plakát kapely najdete ve Fakkerovi 11/2017. Časák seženete v našem eshopu.

Fakker 11_2017



Five Finger Death Punch - Blue On Black (feat. Kenny Wayne Shepherd, Brantley Gilbert & Brian May)

Megadeth - Post American World

 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení