VIDEO: Of Mice & Men vědí, jak chutná smutek

Vydáno: 08.09.2019 15:20 - Kamila Ungerová

Metalcoroví Of Mice & Men nelení. Po loňské desce Defy vydají už 27. září její následovnici, jež ponese název Earth & Sky.
A jelikož jsme ji v celé kráse už slyšeli, a také si o ní pokecali s hlavními tvůrci - zpěvákem Aaronem Pauleyem a bubeníkem Valentinem Arteagem, můžeme prozradit, že je po okraj napěchovaná bolestí. Se smutkem se Of Mice & Men nepotýkají jen ve své nejnovější skladbě "Taste of Regret" - celá Earth & Sky je jakýmsi zrcadlem negativních emocí a pocitů, s nimiž se můžete nejprve ztotožnit a pak se s nimi s pomocí Of Mice & Men vyrovnat.

Aaron Pauley, který odhodil basovou kytaru, přiznal, že k tvorbě textů jej inspirovaly výhradně skutečné události, jež se odehrály v jeho životě nebo životě nejbližších. Ačkoliv jejich znovuprožívání a přetváření do slok nebylo snadné, přál by si, aby pomohly dalším, kteří si procházejí obdobnými těžkostmi.

Of Mice & Men v srpnu zavítali na festival Brutal Assault, kde jsme je po jejich zatraceně výbušném setu vyzpovídali. Rozhovor spolu s recenzí nadcházející desky Earth & Sky vyhlížejte v připravovaném, říjnovém Fakkerovi. 

 

 

Of Mice & Men - Taste Of Regret (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení