Hroty v The Offspring. Basák Greg K. zažaloval zbytek kapely

Vydáno: 08.09.2019 09:45 - Dominik Tománek

Greg Kriesel je sice na oficiálních strankách The Offspring stále uveden jako člen kapely, ale reálně ho na pódiu posledních pár měsíců nikdo neviděl. Koncem srpna se objevila informace, že podal žalobu na své spoluhráče, zpěváka Dextera a kytaristu Noodlese. Ti celé obvinění odmítli.
Je to už takové klišé. Kapela má úspěch, hraje koncerty, vydělává prachy a najednou boom! Kombinace spousty peněž a lidského kretenismu nakonec vytvoří problém. Jinak tomu není ani v případě punkových či punk-rockových kapel.


Grek Kriesel se jakožto jeden ze zakládajících členů podílel na všech doposud vydaných albech. To se ale nejspíše nestane v případě desky, která má v brzké době vyjít. Podle svých slov byl totiž v listopadu 2018 odstřihnut od možnosti jakkoliv se podílet na chodu kapely. Dexter a Noodles se prý snaží shrábnout jeho prachy. Oba dva ale trvdí, že Greg K. byl jednoduše požádán, aby kapelu opustil, a on s tím souhlasil. Neshody se prý týkaly dalšího vývoje kapely. My doufáme, že spor brzy vyřeší a dopadne pro obě strany, co nejlépe.

Ať tak, či tak, song "The Kids Aren't Alright" je v tomto případě víc než výstižný.

Před nedávnem jsme pořídili rozhovor s Noodlesem. Článek nejdete v jednom z příštích čísel Fakkera.


The Offspring interview 2019







The Offspring - The Kids Aren't Alright (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení