Sabaton měli v Tunisku dopravní nehodu. „Jsme potlučení, ale šťastní, že jsme naživu.“

Vydáno: 03.09.2019 12:05 - Ondra Weisbauer

Švédská power metalová úderka Sabaton měla v pátek 30. srpna autonehodu v Tunisku. Při karambolu utrpěli muzikanti zranění, naštěstí ale nejde o nic vážného. Po doporučení lékařů však zrušili následný koncert v polském Gdaňsku.
V neděli 1. září sdíleli Sabaton na sociálních sítích následující zprávu: "Před dvěma dny, když jsme se vraceli z natáčení videa z tuniské Sahary, se nám přihodila vážná dopravní nehoda. Všichni jsme potlučení, museli nám šít krvácející rány, ale jsme šťastní, že jsme naživu. Jsme si jistí, že se brzy dáme zcela dohromady. Po konzultaci s lékaři a vyhodnocení všech zranění jsme se rozhodli zrušit dnešní koncert v Polsku, jelikož nechceme riskovat případné zdravotní problémy. V říjnu na severoamerickém turné budeme zpět v plné síle a do Gdaňska se vrátíme, co nejdříve to půjde." Sabaton se na síti podělili i o pár fotek z nehody a samotného natáčení.



Zrušený koncert v Polsku by to měl být jediný - nadcházející podzimní turné Sabaton a Hammerfall po Severní Americe, jež startuje v říjnu, proběhne podle plánu. My se jich dočkáme spolu s Apocalyptikou a Amaranthe v pražské O2 Areně 26. ledna 2020.

Klika, že se klukům nestalo nic vážného. Přejeme brzké uzdravení!


Už to budou dva měsíce, kdy Sabaton vydali nové album The Great War, pojednávající o první světové válce. Kapele jsme se zhusta věnovali v našem srpnovém čísle. Časopis s rozhovorem s Joakimem Brodénem a plakáty všech členů kapely seženete v našem eshopu.

Sabaton F!




SABATON - Great War (Official Music Video)


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení