Identita nového perkusionisty Slipknot odhalena. Anebo ne?

Vydáno: 23.08.2019 16:20 - Mates Krč

Když po vzájemném plivání kvůli penězům opustil Slipknot dlouholetý člen Chris Fehn, řada fanoušků si říkala, že jde o definitivní konec kapely jak ji známe. Jenže ten novej týpek je splašenej jak stádo býků. My (možná) víme, co je zač!
Vážně! Lítá po pódiu ze strany na stranu, mlátí hlavou do sudů, řve do mikrofonu a očividně si to nesmírně užívá. "Co když je pod maskou pořad Chris?" znělo často z řad fanoušků. "Musí to být syn Clowna!" opakovalo se ještě častěji. Momentálně to ale vypadá na úplně jinou variantu.

Tortilla Man, jak je nová tvář skupiny nazývána, by měl být dle všeho jakýsi Michael Pfaff. Ten se z minulosti zná s DJem Sidem a mozkem skupiny Clownem, s kterým před lety tvořil jádro projektu Dirty Little Rabbits. Tam hrál na klávesy, což přesně souzní s výpovědí kytaristy Slipknot Jima Roota, jenž pár dní zpátky tvrdil, že muž pod maskou Tortilla Mana je úžasný klávesák, bubeník a dlouholetý muzikant.

Důkazů je ale mnohem víc. Michael byl zachycen na fotografiích s členy kapely a muzikantova manželka se navíc na Instagramu podezřele zajímá o hashtag #tortillaman. To prostě nemůže být náhoda! Máme tě!

O všem důležitém kolem aktuální dění u Slipknot píšeme na čtyřech stránkách v zářijovém Fakkerovi. Seženete od pátku 30. srpna.

Slipknot F!


Dirty Little Rabbits - “Professional Hit”





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení