VIDEO: Capture znovu zpátky na scéně, tentokrát ale budoucnost vypadá slibně

Vydáno: 16.07.2019 19:20 - Dominik Šidlo

Capture (ex-Capture The Crown) je původně australská smečka, která trhala electronický metalcore v první polovině desetiletí. Po zvratech, rozpadech a bitkách se ale v nové sestavě kapela posouvá dál.
Ono toho slibování bylo už hodně - když se v roce 2017 banda rozhádala a pomlátila, moc to na pokračování nevypadalo, ale frontman Jeffrey Wellfare sliboval, že se nevzdá. Hned koncem stejného roku dal do kupy novou sestavu, změnil skupině jméno a vypustil pár singlů. Ani tady to ale nedopadlo, ze sociálních sítí bylo poznat, že s Jeffreyem není snadné vydržet a členové se poroučeli pryč z kapely.

Teď ale snad věci dostaly stabilitu. Nová parta je silná a drsná, i když jeden člen zůstává maskovaný a na promo fotkách kapely se zatím neobjevuje. Jediným původním členem je sice pouze frontman, ale konečně kolem sebe sehnal muzikanty, se kterými si rozumí. Ochutnávkou je absolutní novinka "No Cure" i s klipem.

Na desce pojmenované podle prvního singlu z první porozpadové fáze kapely Lost Control najdeme všechny songy, které vznikly od roku 2017 doteď (viz. tracklist níže). Album spatří světlo světa 16. srpna a najdeme na něm i spoustu zajímavých featuringů, třeba Sonnyho Sandovala z P.O.D.! My se už teď modlíme za to, aby to tentokrát Capture vydrželo.

Lost Control tracklist:
01 Alive (ft. Tomas Erak of The Fall of Troy)
02 Lost Control
03 Dingbats
04 No Cure
05 Dead Hollywood (ft. Josh Collard - Earth Caller)
06 Is This (Love)
07 High (ft. Sonny Sandoval)
08 Social Suicide
09 The Lake
10 Cruise
11 Our Great Escape
12 This Ones For You

Capture - No Cure (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení