AUDIO: Pátek 13. přinese neštěstí a taky nové album Korn. Venku je první ukázka

Vydáno: 26.06.2019 16:00 - Petr Adámek a Dominik Šidlo

Věrným fanouškům kukuřičných králů nu-metalu Korn přišla nedávno do mailu skvělá zpráva. Odběratelé byli upozorněni na nový obsah na webových stránkách kapely. Konečně je jasno - Korn mají ukuchtěné nové album!
Že skupina novou placku nahrává, už bylo potvrzeno dříve. Teď je venku i název, termín releasu a artwork desky. Album ponese název The Nothing a vyjde 13. září, což vychází na pátek. Bude to horor? Podle prvního zveřejněného songu "You'll Never Find Me" spíš pořádný akčňák. Staří dobří Korn, jak je máme rádi!

Korn album 2019


Kromě toho se na stránkách Korn už před pár dny objevil obrázek člověka propleteného do jakýchsi kabelů. Právě tento motiv najdeme na předním obalu desky a zdobí i vizuál k výše zmíněné skladbě "You'll Never Find Me". Těšíme se na zbytek desky!

Zatím poslední počin pánu z Bakersfieldu The Serenity of Suffering je starý tři roky. Naposledy v Česku se Jonathan Davis a jeho družina objevili v březnu před dvěma lety. Tehdy jsme na místě pořídili rozhovor s bubeníkem Rayem. Přečíst si ho můžete v čísle 09/2017, které seženete v našem eshopu.


Korn Ray Luzier F!





Korn - You'll Never Find Me (Official Visualizer)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení