FOTO: Narušit, ukonejšit a zase narušit. Disturbed se po deseti letech vrátili do Česka

Vydáno: 25.06.2019 10:38 - Ilona Gerasymova a Kamila Ungerová

Po dlouhých deseti letech našel těžkotonážní heavymetalový kolos Disturbed konečně cestu zpátky do České republiky. A přivezl nejen svoji aktuální desku Evolution.
Frontman David Draiman sice dal před časem poslední sbohem tolik charakteristickým kruhovým piercingům, které téměř dvacet let zdobily jeho bradu. Ze svého charismatu ale neztratil pranic. Jeho "obrovský" hlas, který je křišťálovější a ještě intenzivnější než na studiových deskách, totiž prostupuje každým pórem pokožky. Zarývá se a doznívá ještě několik hodin po koncertě.

Skvostný hudební požitek navíc umocnily jeho oduševnělé proslovy, kterými člověka dokáže vytáhnout z bahna těch nejsvízelnějších problémů a navíc ho utěšit, že narušenost je v dnešní době v pořádku. Tedy ta hudební narušenost, jež je předpokladem pro oddanost Disturbed. A věrnost heavymetalovým mágům, kteří se právem těší stále vzrůstající slávě. 


Velký příběh
Davida Draimana, který se na cestě za úspěchem vzepřel vlastní rodině, čtěte na pěti stránkách v listopadovém Fakkerovi. A plakát kapely k tomu. Časopis seženete v našem eshopu.


Disturbed F!




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení