VIDEO: Zpověď u kytary. Frontman Papa Roach nahrál akustický song

Vydáno: 19.06.2019 14:58 - Kamila Ungerová

"Come Around" z aktuální desky Who Do You Trust? není zdaleka první skladbou, kterou Papa Roach ve své kariéře akusticky nahráli.
Zřejmě nejhlouběji se fanouškům do paměti vryly srdcervoucí a zatraceně upřímné skladby "Scars" nebo "No Matter What". Druhou zmíněnou si Papa Roach mimo jiné v roce 2015 střihli v newyorském YouTube Space. Pod kůži se ale zarývá také akustická novinka "Come Around". 

Ačkoliv v originále je tím nejpopovějším hitem na celé Who Do You Trust?, díky novému akustickému zpracování její text vyznívá silněji. Pojednává totiž o přetvářce a lidech, kteří si za žádných okolností nedokáží přiznat, že se cítí pod psa.

Což ale rozhodně není případ zpěváka Jacobyho Shaddixe, který o svých depresivních epizodách hovoří zcela otevřeně. A to nejen v textech Papa Roach. Víc takových kapel, které si na nic nehrají. Víc kapel, které přiznají, že jejich životy nejsou zalité sluncem. 

O nejzásadnějších okamžicích 25leté kariéry Papa Roach se dočtete v rozhovoru s Jacobym Shaddixem, který vyšel v lednovém Fakkerovi. A nechybí ani plakát kapely. Časák seženete v našem e-shopu.


Papa Roach F! titulka

 

Papa Roach - Come Around (Accoustic)
 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení