5 nejšílenějších teorií o novém členovi Slipknot

Vydáno: 26.05.2019 15:55 - Lucie Mařanová

Po vydání singlu „Unsainted" z tábora amerických agresorů Slipknot se na internetu přímo roztrhl pytel se šílenými fanouškovskými teoriemi, kdo nahradil Chrise Fehna na postu perkusisty. Mrkněte na ty nejppodivnější teorie.
Někteří ještě stále věří, že se pod novou maskou skrývá Chris, ostatně jeho náhrada má v klipu velmi podobné pohyby. Z vystoupení v rámci show Jimmyho Kimmela je ale patrné, že to Chris s největší pravděpodobností nebude. Tak kdo tedy? Zamýšleli se nad tím v Revolver magazínu.

5. Mike Portnoy

Mike Portnoy je činorodý chlapík a najdete ho v kapelách jako Dream Theater, Avenged Sevenfold, Adrenaline Mob, Flying Colors, the Winery Dogs, Sons of Apollo... Když není stálým bubeníkem, tak se tam aspoň čas od času ukáže, tak proč by do své sbírky nemohl přidat i Slipknot? Jediný problém je, že netušíme, jak by do masky narval své dlouhé háro!

4. Dave Grohl

Dave Grohl je další muzikant s akutním případem hyperaktivity. Nicméně asi je nepravděpodobné, že by vedle Foo Fighters, nového businessu s BBQ a desítek charitativních akcí našel čas i na full time Slipknot koncerty.

3. Joey Jordison

To by bylo něco! Vidět Joeyho zpátky ve Slipknot je asi sen každého skalního fandy. Tajně Joeyho propašovat do kapely a plácnout na něj úplně novou masku zní jako něco, co je kapela schopná udělat. Joey je mezi fandy i teď velmi oblíben a hlavně je to výborný perkusionsta!

2. Griffin Taylor

Syn frontmana kapely se rozhodně potatil, Griffin Taylor vyrostl z malého prcka a na pódiu to umí rozjet jako zkušený muzikant. Vedle Coreyho se už na pódiu objevil, tak proč ne znova? Nutno podotknout, že na koncertní šňůry v plném nasazení je ještě dost mladý, v září mu bude teprve 17 let. Ačkoliv by to byla asi srdce rvoucí podívaná, nejspíš musíme i tuto možnost proškrtnout.

1. Jeden ze synů Shawna "Clowna" Crahana

Nejvíce fandů se přiklání k tomu, že roli perkusisty zastává jeden ze synů šíleného klauna. Sám Shawn se párkrát nechal slyšet, že by se mu moc líbilo, kdyby po něm jeho syn Gage jednou přebral funkci. Gage i jeho mladší brácha Simon jsou oba perkusisté a můžete si je najít na YouTube, kde mají svůj kanál s cover verzemi songů.
Na odhalení pravdy si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. K jaké teorii se přikláníte vy? A co vlastně na to všechno říká kapela? "Ta pozice, o které možná mluvíte nebo nemluvíte, není ničí podělaná starost," nemazal se s tím Shawn a naznačil, že kapela zůstane mysteriózní i nadále.


Čtěte prosincový Fakker, kde najdete pětistránkový matroš "Slipknot: zlo se probouzí", v němž sledujeme celou story kolem nejočekávanější desky roku 2019 pořádně do hloubky. Kromě toho je v časáku i plakát kapely. Seženete v našem v eshopu.

Slipknot F!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení