Volbeat mají před vydáním nového alba. Na podzim ho přivezou i k nám

Vydáno: 02.06.2019 18:15 - Tisková zpráva

Volbeat potvrdili návrat se svým sedmým albem Rewind, Replay, Rebound, které vyjde 2. srpna. O čtvrt roku později, konkrétně 31. října se kapela předvede v prostoru pražského O2 universum.
Volbeat  jsou jednou z nejúspěšnějších dánských rockových kapel posledních dvou dekád. Fungují od roku 2001 a na svém kontě mají šest řadových alb. S milióny prodaných alb patři k ozdobám předních světových rockových festivalů, naposledy se ukázali vloni na Rock for People.

Během let si kapela Volbeat prošla několika personálními změnami, v současné sestavě ale najdeme ještě dva spoluzakládající členy - Michaela Poulsena a bubeníka Jona Larsena. Současnou tvář kapely dále pak tvoří kytarista Rob Caggiano (ex Anthrax) a basák Kaspar Boye Larsen. Prozatím posledním kouskem v jejich diskografii je album Seal The Deal & Let's Boogie z roku 2016.

"Motivací pro návštěvu studia bylo to, že máme stále co dokazovat - nejen fanouškům, ale hlavně sobě," říká k chystané desce Rewind, Replay, Rebound kapela.

Jako support dorazí Baroness a Danko Jones. Vstupenky v síti Ticketmaster jsou v prodeji v cenovém rozpětí 1290 Kč - 1490 Kč.



Volbeat - Leviathan




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení