Superkapela Bad Wolves se k nám podívá na první samostatný koncert

Vydáno: 09.05.2019 11:00 - Tisková zpráva

Bad Wolves se vloni s velkým úspěchem představili českému publiku v roli předskokanů Three Days Grace a letos k radosti fanoušků navážou vlastním koncertem. Ten proběhne už příští měsíc, konkrétně v pondělí 17. června ve Futurum Music Baru.
Bad Wolves se dali dohromady v roce 2017, ale rozhodně to neznamená, že jde o nějaké nezkušené nováčky. Frontmanem je Tommy Vext (ex-Divine Heresy, ex-Snot), za bicími sedí John Boecklin (ex-DevilDriver), dále skupinu tvoří kytaristé Doc Coyle (ex-God Forbid) a Chris Cain (ex-Bury Your Dead, ex-For The Fallen Dreams) a baskytarista Kyle Konkiel (ex-In This Moment). Manažera jim nedělá nikdo jiný než Zoltan Báthory z Five Finger Death Punch.
Do povědomí fanoušků se asi nejvíc zapsali svým coverem legendárního protestsongu "Zombie", jímž zároveň složili poctu zesnulé Dolores O'Riordan. V květnu 2018 vydali své první album Disobey, ve kterém potvrdili, že se nenechají omezovat žádnými škatulkami a využili elementy rocku, metalu, hip-hopu i progressive rocku.

Koncert pořádá Ameba production v rámci koncertní série Rock for People Concerts. Předprodej vstupenek je k dispozici na GoOut.

Bad Wolves - Remember When (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení