VIDEO: Dejte si bitku do krve s novými Amon Amarth

Vydáno: 21.04.2019 12:30 - Anna Štěpánková

Nastupte do vikingských lodí a připravte se na bitvu, protože nabití Amon Amarth střílí druhý upoutávající song z chystaného alba Berserker. První rána "Raven’s Flight" už svůj cíl zasáhla, na řadě je "Crack The Sky".

O prvním předkrmu "Raven's Flight" jsme informovali nedávno. V klipu číslo dva Amon Amarth vystupují v malém klubu s herními automaty. Ani vikingské štíty všude kolem nebo nevyzpytatelní fanoušci nezachrání přicházející krvavý chaos uprostřed moshovacího kroužku. Ani tentokrát Amoni nezapomněli na Thóra, boje a kladiva!

Album Berserker vychází už 5. května. Krutopřísní AA se s ním zastaví i u našich slovenských sousedů. Začátkem léta, přesněji 11. června, se v bratislavské Incheba Expo Aréně představí pořádný metalový čtyřlístek - vikingové zahrají s Trivium, Behemoth a Power Trip.

Tenhle termín se ti nepozdává? To neva! Amon Amarth vystoupí i v jednom z festivalových dnů na letošním jubilejním ročníku plzeňského Metalfest Open Air! Tento festival se uskuteční už po desáté, tentokrát ve dnech 31. května - 2. června.

Takže plán je jasný, ne? Moschování bez krvavého konce, zdar!

Amon Amarth - Crack the Sky

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení