S FAKKEREM NA FAJTFEST: Fanoušci vybrali Bikkinyshop, naše redakce Fall From Everest

Vydáno: 11.04.2019 10:30 - Petr Adámek

Po deseti dnech hlasování o místo v line-upu na letošním FajtFestu je rozhodnuto. S 373 hlasy od fanoušků s přehledem vítězí pražští Bikkinyshop.
Bylo to drama. Krátce po odpálení hlasování se vedení ujali The Contradiction a svůj náskok každým dnem zvyšovali. V polovině měli před druhou kapelou náskok sto hlasů a neohroženě mířili za vítězstvím. Zčistajasna ovšem zaútočili Bikkinyshop a nakonec si s pohodlným náskokem 123 hlasů před druhými Define Me dokráčeli pro vítězství a vstupenku na FajtFest.

Další místo v line-upu zaplní Fall From Everest, které vybrala redakce Fakkera. Sedmičlenná porota se na tom shodla v podstatě jednomyslně. "Kluci se soutěže účastnili už vloni a v závěrečném výběru redakce tehdy skončili těsně za vítěznými Pilot Season. Také letos projevili obrovský zápal se na FajtFest dostat, přičemž se vytasili s velmi originálními metodami promotion. Video, kde frontmana Jidáš vyřvává z megafonu u dálnice, nás dostalo do kolen. Kromě toho znějí Fall From Everest svěže, moderně a naživo dávají největší pekla. Fajtův kopec se jistojistě otřese v základech," vysvětluje výběr redakce šéfredaktor Petr "Ape" Adámek.

Velký dík patří všem kapelám z finálové desítky a vlastně všem z více než šedesáti skupin, které se letos do soutěže přihlásily.


FajtFest sleva promo


Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Eskimo Callboy, Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Kingdom of Giants, Cold Snap, Drown in Sulphur, Lethal Creation, xXXx, the.switch, Marina, Hope, Worst, Gutalax, Diptheria, Sunset Trail, Stercore, Distater Area, Marked As An Enemy, Flashback, Overhype a Denoi, ONA, Never Left Behind a Underside. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.


BKKNY (Bikkinyshop) - Misfit (official music video)


Fall From Everest - Set Sail (Official Music Video)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení