S FAKKEREM NA FAJTFEST (4.): Unaffected Evolution - Nic než pocit

Vydáno: 07.04.2019 14:10 - Petr Adámek

Unaffected Evolution poslední rok koncertně trochu strádali a spíš se věnovali přípravě nové desky. Na koncertování jsou tak vyloženě natěšení. Podaří se jim urvat místo na Fajtfestu v naší soutěži?
Unaffected Evolution vznikli v roce 2007 a jejich prvotní tvorba byla stylově označována jako metalcore. "Nyní prý hrajeme progressive metal, ale snažíme se hrát pocitově a ne dle nutnosti doby," tvrdí sama kapela. Poslední nahrávka Stumps je stará čtyři roky, momentálně je v přípravě nový materiál s jedním ze zakládajících členů Petrem Halinárem.

A co Unaffected Evolution táhne na Fajtův kopec? "Už jsme měli tu možnost Fajtfest zažít a bylo to skvělý. Doufáme, že letos to vyjde znovu a pošlete nás tam."


FajtFest sleva promo


Unaffected Evolution (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO

V prvním kole obodovala sedmičlenná crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, Mates "Koury" Krč, Aleš "Al Hell" Helísek, Olda "Oli" Kadlec a Čestmír Jíra všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a deset nejlepších skupin poslali dál. Unaffected Evolution obsadili s 86,4 body 4. místo.


BLACK TONE MUSIC - episode 17 - UNAFFECTED EVOLUTION



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení