S FAKKEREM NA FAJTFEST (5.): The Fall of Ghostface - Videohry, kovbojové a zombící

Vydáno: 06.04.2019 13:30 - Petr Adámek

se na scéně pohybují už nějaký ten pátek, ale prošli personální i žánrovou změnou. "Jsme jiná kapela, než jsme byli před čtyřmi lety," tvrdí o sobě. Pošlete je letos na FajtFest?
"Zkoušíme se oprostit od zarytých standardů tvrdé muziky, jako jsou breakdowny a sypačky, a vracíme metal, tam kde se zrodil, a kde má svoje kořeny. K rock'n'rollu. Věříme, že tvrdá hudba se nedá hrát bez toho, aby si ze sebe uměl člověk udělat srandu a na to svojí tvorbou sázíme už od začátků." Během dubna by měli kluci vydat nové EP a klip.

A co The Fall of Ghostface láká na FajtFestu? "Věříme, že bychom mohli trochu ozvláštnit lineup Fajtfestu svými střelenými songy o videohrách, kovbojích, zombících a Rychlé Rotě a trochu publiku festivalu rozšířit obzory, aby nezapomněli, že jsme tu všichni hlavně kvůli rock'n'rollu. Zároveň chceme být první kapela, která na Fajtfestu předvede scattingové sólo."


FajtFest sleva promo


The Fall of Ghostface (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO

V prvním kole obodovala sedmičlenná crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, Mates "Koury" Krč, Aleš "Al Hell" Helísek, Olda "Oli" Kadlec a Čestmír Jíra všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a deset nejlepších skupin poslali dál. The Fall of Ghostface obsadili s 84,3 body 5. místo.


The Fall of Ghostface - Speedfreak



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení