S FAKKEREM NA FAJTFEST (7.): Abbie Falls - Kytarová nasranost

Vydáno: 04.04.2019 12:50 - Petr Adámek

Pražská tlupa Abbie Falls je spolu teprve pár let, ale bez známek bázně si troufá okusit velké pódium FajtFestu. Dostanou svůj melodický metalcore na Kopec?
"Jsme parta mladých kluků, teda kromě basáka, ten za chvíli umře, co se dala do kupy na začátku minulého roku. Předtím jsme již spolu hráli v kapele Princess Sofia, ale chtěli jsme vše od začátku a lépe. Hrajeme metalcore podle našich představ - čirá, jednoduchá kytarová nasranost. Zkušeností s hraním venku máme hodně, ovšem na tu velkou stage se asi jen tak připravit nejde," tvrdí o sobě Abbie Falls.

"Důvod, proč bychom chtěli hrát zrovna na kopečku? V první řadě je nám FajtFest hrozně sympatickej atmosférou, letošním lineupem, kterého bychom byli rádi součástí, a tím, jak postupně vznikal až do dneška. Samozřejmě by pro nás byla úžasná příležitost a zkušenost zažít vše, co k tak velkému festivalu patří. Navíc tam s naší hudbou sednem jak hrnec na prdel a ty lidi tam na začátek trochu probereme."



FajtFest sleva promo


Abbie Falls (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO

V prvním kole obodovala sedmičlenná crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, Mates "Koury" Krč, Aleš "Al Hell" Helísek, Olda "Oli" Kadlec a Čestmír Jíra všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a deset nejlepších skupin poslali dál. Abbie Falls obsadili s 83,6 body 7. místo.


Abbie Falls - ILLNESS




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení