Angláni Our Hollow, Our Home pokoří podruhé Fajtfest!

Vydáno: 21.03.2019 21:30 - Petr Adámek

Jedny z hlavních hvězd Fajtfestu 2017, Our Hollow, Our Home, se v Česku začínají pořádně zabydlovat. Ještě aby ne, domácí publikum si tuhle partu v posledních letech opravdu oblíbilo. V létě k nám tak zamíří znovu.
V posledních dvou letech stihli Our Hollow, Our Home odehrát v Česku celkem šest koncertů. Úplně poprvé si zahráli v roce 2017 ve vyprodaném pražském klubu Chapeau Rouge, v létě následoval Fajtfest a poté například vystoupení po boku kapel Oceans Ate Alaska nebo Secrets. Loni premiérově přijeli také do Brna a před pár dny to rozbalili i s novou deskou In Moment / / In Memory v pražském Rock Café, kde je doprovodili krajané In Visions a domácí oblíbenci Skywalker.

Our Hollow, Our Home patří mezi jeden z objevů prestižního časopisu Kerrang a jejich živá vystoupení i aktuální deska jsou důkazy, že kapela stále rychle vyvíjí a brzy se tak možná zařadí mezi své britské kolegy Architects, While She Sleeps nebo Bury Tomorrow. Na Fajtfest je přiváží agentura BrainWave Production, která stojí za předchozími koncerty Our Hollow, Our Home v Praze a Brně.


Fakker Fajtfest promo akce

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely kromě Our Hollow, Our Home ještě Eskimo Callboy, Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Kingdom of Giants, Cold Snap, Drown in Sulphur, Lethal Creation, xXXx, the.switch, Marina, Hope, Worst, Gutalax, Diptheria, Stercore, Distater Area, Marked As An Enemy, Flashback, Overhype a Denoi, ONA, Never Left Behind a Underside. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.


Our Hollow, Our Home - Wraiths



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení