PREMIÉRA: „Zastavte se a žijte v přítomnosti,“ hlásí v novém klipu domácí Anthems

Vydáno: 20.03.2019 17:10 - Petr Adámek

Domácí metalcorová skvadra Anthems má venku singl s klipem "Moments", jenž je první novinkou od vydání jejich debutového alba Consciousness. Mrkněte na něj premiérově na našem webu.
Ony "Moments" mají symbolizovat chvíle, kdy se člověk zastaví a žije v přítomném okamžiku bez myšlenek na minulost či budoucnost. Text nového tracku je dílem Pavla Hrubého a je založen na osobních zkušenostech a vnitřních prožitcích. "Přistihl jsem se, že můj život je do určité míry čekáním na 'něco lepšího'. Že spokojenost je něčím, co věřím, že přijde, a ne něčím, co skutečně je. Zjistil jsem, že občas žiju v budoucnosti. Často přemýšlím, co bude zítra, za půl roku, nebo za pět let, co musím vyřešit, abych dosáhl klidu, úspěchu. A přitom často člověk zapomíná, že to, co se děje právě teď, je to, na čem záleží nejvíce," vysvětluje Pavel.

"Myslet si, že jednou budu šťastný, je něco jiného, než šťastný doopravdy být... Tuto myšlenku jsme s režisérem Jáchymem Belcherem metaforicky přenesli do příběhu vyčerpaného a životem znuděného člověka, který se nakonec rozhodne vystoupit z jeho nekonečného koloběhu nespokojenosti a vydá se za něčím novým, tajemným... Za nejistou budoucností, na které ovšem v daném okamžiku vůbec nezáleží," dodává kytarista a textař kapely.

Anthems, Secrets of Separation tour


Kapela má momentálně plné ruce práce. Začátkem března jim odstartovalo turné New Horizons tour 2019, které společně s kapelou Secrets of Separation pojedou až do konce dubna. "V tuto chvíli se maximálně soustředíme na tyhle koncerty a je to neskutečná jízda!" tvrdí kapela.

Mrkněte na klip a zajděte Anthems omrknout naživo!


Anthems - Moments (OFFICIAL VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení