Zemětřesení ve Slipknot: Chris Fehn končí!

Vydáno: 18.03.2019 16:20 - Mates Krč

S šokující informací přišli na své webové stránce Slipknot. Perkusionista Chris Fehn byl po událostech posledních týdnů vyhozen z kapely. #3 bylo součástí Slipknot od samého začátku.
Situace kolem Chrise Fehna se už nějaký ten březnový den řeší. Proslýchalo se totiž, že se údajně soudí se skupinou kvůli zamlčení příjmů, o které byl ošizen. Celé dění na svém Twitteru uklidňoval Corey Taylor zprávou, že budeme číst hodně sraček, ať ale počkáme, věci prý brzy vyjdou najevo.

A přesně tak se stalo. Slipknot v krátkém prohlášení na svém webu oznámili, že Chris už není členem skupiny: "Slipknot dávají vše do tvorby alba a přípravy nadcházejících koncertů. Chris ví, proč už není ve Slipknot. Mrzí nás, že ukazuje prstem a vymýšlí obvinění místo toho, aby se snažil dělat vše proto, aby mohl zůstat mezi námi. Byli bychom radši, kdyby si zvolil jinou cestu, než jakou si vybral, ale vývoj a změny jsou nedílnou součástí života."

Je otázkou, jak je to ve skutečnosti a na čí straně je pravda. Zda Chris opravdu šířil zbytečně paniku nebo naopak Corey s Clownem začali podřizovat dění svým potřebám. Jak se s tím aktuální osmička vypořádá? Přijmou nového perkusionistu? Na odpovědi si musíme zatím počkat. Živě se pak přesvědčíme 11.června v O2 aréně.


Čtěte prosincový Fakker, kde najdete pětistránkový matroš "Slipknot: zlo se probouzí", v němž sledujeme celou story kolem nejočekávanější desky roku 2019 pořádně do hloubky. Kromě toho je v časáku i plakát kapely. Seženete v našem v eshopu.

Slipknot F!


Slipknot F!


Slipknot F!



Slipknot - All Out Life (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení