Rozlučka s Casey se blíží. Zmírněme bolest live session k songu The Funeral

Vydáno: 22.03.2019 08:25 - Anna Štěpánková a Dominik Šidlo

Už několik měsíců víme, že post-hardcoroví Casey se rozhodli ukončit aktivní působení. Než se s nimi budeme moci rozloučit na koncertě v Praze, mají kluci venku živou verzi svého songu "The Funeral".
Je velmi symbolické, že pánové vydali live session zrovna k songu "The Funeral". V prosinci totiž oznámili ukončení kariéry a jejich 'pohřeb' proběhne v rámci evropského tour během dubna a května.

"Na podzim jsme měli to štěstí a byli jsme pozváni zpět do Monnow Valley Studia, kde jsme nahráli klip. Tahle live session verze k songu "The Funeral“ je první ze série tří videí. Je natočený naším dobrým přítelem Jackem Hopkinsem a nahraný Timothym Vincentem", vysvětluje kapela.

1. prosince 2018 Casey na svém facebookovém profilu zveřejnili informaci o tom, že si dávají pauzu hned po odtourování se smečkami Acres a Gathreres. Prozrazují, že je to kvůli tomu, že skončila jedna etapa života, kterou si hlavně zpěvák Tom Weaver nechce pamatovat. Bojoval totiž se silnými depresemi. Teď jsou Tom a spolu sním i celá kapela šťastní a cítí se být v pohodě. Slibují, že až budou mít pocit, že ať už nastane cokoliv v jejich životě, co budou chtít řešit písní, staniž se tak.

Casey s Acres a Gatherers se představí v klubu Modrá Vopice už 24. dubna. Tak přibalte kapesníčky pro případ nouze a dejme bandě důvod se po pauze vrátit na scénu.
 

Casey - The Funeral (LIVE SESSION) 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení