S Fakkerem na Fajtfest 2019 - dostaň svoji kapelu na velké pódium!

Vydáno: 01.03.2019 13:50 - Petr Adámek

Máš kapelu, s níž drtíš metalcore, nu-metal, hardcore či příbuznou muziku? Chceš si zahrát na prestižní žánrové akci? Chceš sdílet pódium se jmény jako Comeback Kid, Polar nebo Rise of The Northstar? Pokud je odpověď na předchozí otázky "ANO", čti dál.
Časopis Fakker ve spolupráci s pořadateli Fajtfestu vyhlašuje soutěž o dvě místa v line-upu. Do soutěže s Fakkerem na Fajtfest se může přihlásit česká nebo slovenská kapela, která má blízko k výše zmíněným žánrům. Jestli tvoje parta odpovídá popisu, pošli na adresu fajtfest@fakker.cz následující materiály:

  • link na videoklip nebo studiovou nahrávku (pozor, zaslaná hudební ukázka by neměla být živák)
  • připoj pár slov o své kapele
  • důvod, proč chcete hrát na FajtFestu 2019
  • nejčerstvější fotku kapely
Deadline přihlášek je 16.3. Redaktoři časopisu Fakker, hlavního mediálního partnera Fajtfestu, následně vyberou nejlepších deset skupin, zveřejní je na webu a o dalším průběhu budou od 28.3. hlasovat fanoušci. Skupina, která získá nejvíce hlasů, postupuje na festival přímo, jednu bandu vybere porota (opět z řad redakce Fakkera) po vlastní úvaze nezávisle na hlasech.

FajtFest se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Kingdom of Giants, Cold Snap, Drown in Sulphur, xXXx, the.switch, Marina, Hope, Gutalax, Diptheria, Stercore, Overhype a další. Lístky seženete přímo u pořadatele za 1000 Kč.


Fajtfest 2018 (Official aftermovie)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení