VIDEO: Pozvedněte pěst společně s Nervosou

Vydáno: 23.03.2019 12:07 - Anna Štěpánková

Brazilské dívčí trio Nervosa se opět chopilo pádla a po thrashových vodách nechávají plout zbrusu novou věc. Pochází z loňského alba Downfall of Mankind a nese hrdé jméno “Raise Your Fist”.

Pokud bychom se měli bavit o tom, že ženy jsou jen křehké bytosti, které milují hadříky nebo jsou až přehnaně citlivé, rozhodně to nebude platit pro tyhle brazilské dračice. Ano, v kapele jsou sice jen ženy, ale stoprocentně milují svoje hudební nástroje daleko víc než nakupování. A aby nám dokázaly, že nejsou žádný levný buchty, posílají nám velmi nekompromisní song přímo do klína.

Na svých sociálních sítích holky zveřejnily příspěvek s prosbou o zaslání pár obrázků, aby k této písni mohl vzniknout klip. Kromě živých scén video obsahuje i fotky fanoušků, kteří mají onu pěst zvednutou.

"Píseň má být o protestu a mluvit o vzdoru a boji. Myslíme si, že by bylo zajímavé dát našim fanouškům z různých částí světa příležitost vyjádřit se prostřednictvím nás. Pozvednout svou pěst. Je to možnost demonstrace a solidarity," odpovídá zpěvačka a basistka Fernanda Lira.

S tímto repertoárem se nám Nervosa ukáže v Česku hned dvakrát. Poprvé to bude 19. dubna ve Zlíně v Masters of Rock Café a hned o den později, tedy 20. dubna, navštíví v rámci Orthodox Fest Děčín v místním Disco Beseda. Jo a nezapomněli ani na naše slovenské bratry, 11. května slečny odpálí show v košickém Colloseu. Adult Massage dating massage massage service.

Co může být lepší suvenýr než podpisy od celé kapely? No a proč si nenechat podepsat březnového Fakkera, kde je s Nervosou rozhovor? K nalezení na našem e-shopu a do konce měsíce i v kamenných obchodech.

NERVOSA - Raise Your Fist (Official Live Video) / Napalm Records

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení