Větší než malé množství melo deathu. Na Rock for People zamíří In Flames

Vydáno: 11.02.2019 10:50 - Petr Adámek

In Flames, jedna z legend melodického death metalu, je nejnovějším přírůstkem v line-upu Rock for People. Švédská banda už 1. března vypustí do světa své třinácté album I, the Mask a o pár měsíců později ho osobně představí v Hradci Králové.
Borci z In Flames na sobě poslední roky hodně zamakali a nová nahrávka nabízí mnohem rozmanitější poslech a taky ústřední téma masek coby obrany před vnějším světem. "Je to způsob, jak sebe sami chráníme před okolím. Maskujeme své slabiny, skrýváme to, co se nám v danou chvíli před danými lidmi nehodí. Většina z nás si to ani neuvědomuje, ale ty masky chrání naše vnitřní já," prozradila kapela v nedávném rozhovoru pro náš časopis. Celé interview najdete v březnovém čísle.


In Flames - I, the Mask

Švédské metalové skupiny mě obecně nějak více baví, mám pocit (a nikomu ho nevnucuji), že je tam víc nadhledu a zábavy," říká ředitel festivalu Rock for People Michal Thomes a dodává: "Snažil jsem se o In Flames už loni a letos to konečně vyšlo!" Rock for People se uskuteční od 4. do 6. července na letišti v Hradci Králové.


IN FLAMES - Burn (OFFICIAL LYRIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení