Tři premiéry na Fajtfestu. Dorazí třeba němečtí dravci The Disaster Area

Vydáno: 17.01.2019 09:50 - Petr Adámek

Určitě si pamatuje na loňský boom na FajtFestu okolo kapely Nior. Letos pořadatelé sáhnou opět k našim německým sousedům a přivezou na Kopec The Distater Area. Poprvé se představí i domácí kometa Marked As An Enemy a hardcoroví Flashback.
Tvorba The Disaster Area je označována jako metalcore, ale spíš jde o mix všech možných stylů s dominancí emocí. Kluci mají za sebou support kapel od Bring me the Horizon až po Madball.

"Českobudějovickým Marked As An Enemy na Fajtfest určitě pomohlo loňské skvěle vystoupení na našem spřízněném festu Summer punk party ve Volyni. Flashback z Hradce Králové se zase skvěle předvedli na společném koncertě s Jovanerou nebo Street Machine. Naplňuje nás pomáhat a dávat příležitost mladým kapelám, i když někdy je hodně těžké vybrat a najít si čas na tu kvalitu, ale ani s MAAE ani s Flashback určitě nejsme vedle," tvrdí hlavní pořadatel Bob.

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Kingdom of Giants, Cold Snap, Drown in Sulphur, xXXx, the.switch, Marina, Hope, Gutalax, Diptheria, Stercore, Overhype a Denoi. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.
 

The Disaster Area - Deathwish


Marked as an Enemy - Crossroads


Flashback - Dream Bay






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení