AUDIO: Phil Bozeman to s Whitechapel znovu zkouší čistě. Zní jako Corey Taylor

Vydáno: 20.01.2019 16:50 - Dominik Šidlo

Američané Whitechapel pouštějí do lidí třetí singl z příchozí desky The Valley. Tentokrát do své deathcorové tvorby zakomponovali čisté vokály, výsledkem je singl "Third Depth".
Další deathcorová banda, která zabrousila do naprosto odlišných vod. Když se o něco podobného před časem pokusili Suicide Silence, vznikla z toho aféra teehee, kvůli které se někteří "experti" kapele smějí dodnes.

Co se ale Whitechapel týče, pojali svou trasnformaci o trochu jinak. Už na minulé desce Mark of The Blade (2016) se objevil podobný song "Bring Me Home", který sklidil velmi pozitivní kritiku. A celá příchozí placka The Valley, která se z lůna kapely zrodí 29. března, má být výtěrem nejtemnějších myšlenek a vzpomínek zpěváka Phila Bozemana, což jsme mohli pozorovat už na prvních dvou ukázkách "Brimstone" a "Black Bear", takže pomalý atmosferický song s čistým zpěvem je na místě.

"Third Depth" je rozhodně posun, do zad ale Philu Bozemanovi stále hrají tvrdé kytary, které známe také z poslední desky Mark of The Blade. Těšíte se na The Valley, nebo ve vás nový singl probudil znechucení? My se už nemůžeme dočkat. Jo a taky vám čistý vokál Bozemana připomíná Coreyho Taylora?


Whitechapel "Third Depth" (OFFICIAL)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení