Tradiční warm-up před Fajtfestem: v dubnu se chystá další Fajtfest Rumela

Vydáno: 10.01.2019 08:10 - Dominik Šidlo

Na den přesně půl roku od Fajtfest Rumela vol. 15 si pro nás pořadatelé připravili v pořadí už šestnáctý díl oblíbené série Rumela akcí. Headlinery budou dvě navrátivší se kapely. Pište si: 20. dubna v Rock Depu ve Velkém Meziříčí.
Když po několik letech organizatoři vrátili tuhle akcičku ze samotného Fajtova kopce do stísněného klubu Rock Depo ve Velkém Meziříčí, očekávalo se, že the.switch, kteří měli hlavní slovo právě na Fajtfest Rumela vol. 15, nenechají stát kámen na kameni. A tak se taky stalo. Stejně tak sklízela úspěch vánoční akce Fajtfest XMAS, jíž kralovali Sunset Trail a kterou Bob a jeho tým také umístili do Rock Depa.

Tento malý klub byl skvělou volbou i pro tentokrát. A kdo že se na stage 3x3 metry postaví? První navrátilci budou Korn SK Revival, kteří před časem ukončili působení. Teď však frontman Fuxo, jehož na Kopci každý zná mimo jiné ze smečky Head2Down, přivedl kluky znovu k životu. Částečně v nové sestavě aneb revival has been revived. Společně pak natočili klip ke korňácké klasice "BBK". No a kde po znovuzrození jinde znovu oprášit kytary než právě na Rumele?

O druhé zmrtvýchvstání se postarají řízci Marina, kteří začátkem roku vypustili do světa novou pecku "Black Cough" a odstartovali tak úplně novou kapitolu. V únoru navíc oslaví 10 let od založení. Tahle akce se sice koná až 20. dubna, ale na zapíjení kulatin není nikdy pozdě. 

Line-up doplní maximálně temní Daerrwin a tachovští hardcore guys Something Like. Takže ještě předtím, než se v létě uvidíme NA kopci, dáme sraz POD kopcem v Rock Depu. Těšíme se!


Korn - B.B.B. (Full Band Cover - "Korn SK Revival")


Marina - Black Cough (OFFICIAL MUSIC VIDEO)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení