VIDEO: Album Soilwork je venku. A k tomu sci-fi animák v novém klipu

Vydáno: 11.01.2019 07:50 - Dominik Šidlo

Letos to jsou čtyři roky od vydání posledního LPčka švědských melodeath mistrů Soilwork. Druhý lednový pátek přichází zlom! Pokud se těšíte tak jako my, určitě vám neunikla novinka "Stålfågel".
Poslední studiovka od Soilwork vyšla v srpnu 2015, jmenovala se The Ride Majestic. Od té doby pánové nespali, poslali do světa kompilační desku a jezdili tour po celém světě, nový materiál ale nepřicházel. Až teď. Přes Nuclear Blast vychází 11. ledna jedenáctá studiová placka pod názvem Verkligheten.

Už třetí ukázka z něj se jmenuje "Stålfågel" a předcházely jí singly "Arrival" a "Full Moon Shoals". Na první poslech se zdá, že všechny vykazují přesně ty vlastnosti, které jsme od Soilwork měli rádi v prvním desetiletí 21. století.

Ke "Stålfågel" navíc vyšel zajímavý sci-fi animovaný klip s příběhem. Zajímavá věc, ne? A ještě zajímavější je fakt, že dva týdny po vydání placky se spolu s Amorphis, Jinjer a Nailed To Obscurity ukáží pánové i u nás v rámci evropského výletu, konkrétně 27. ledna v Masters of Rock Café ve Zlíně. Doražte, tohle bude velký!


Soilwork - Stålfågel

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení