FOTO: Sunset Trail rozsekali našlapané Rock Depo na Vánočním večírku Fajtfestu

Vydáno: 17.12.2018 11:00 - Dominik Šidlo a Jakub Hendrych

Další show spadající pod Fajtfest, další nezapomenutelný zážitek. Tentokrát se o zničující akci v malém klubu pro pár desítek hlav v rámci Fajtfest XMAS Night postarali Sunset Trail a Head2Down.
Pokud je něco pro pořadatele Fajtfestu typické, je to schopnost navodit jedinečnou atmosféru pokaždé, když organizují akci. Tentokrát Bob a jeho tým vyvolali nostalgii, když do útulného klubíku Rock Depo pro maximálně 200 lidí nacpali už téměř evropské Sunset Trail, kteří naposledy v Depu hráli několik let zpátky ještě jako téměř neznámá banda.

Celou akci odstartovali naši slovenští bratři Head2Down, kteří také v Rock Depu před lety jako mladíci pařili. Do svého setu zařadili starší songy, které s nimi navíc odbubnoval bývalý bubeník Lalo. Hned po nich na stage vhodnou maximálně pro tři lidi nastoupili Sunset Trail (těch je v kapele pět) a strhli vlnu propocených moshpitů, circle pitů a stagedivingů. Celou akci zakončili DJským setem lidé z Klubovny.

Před dvěma měsíci něco podobného na stejném místě předvedli the.switch. Malé kluby mají neskutečné a nezaměnitelné kouzlo, co říkáte?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení