AUDIO: Whitechapel vydají album podle skutečných událostí

Vydáno: 31.12.2018 09:40 - Dominik Šidlo

"Založeno na skutečných událostí" - to hlásil první singl "Brimstone" a hlásí to i jeho následník "Black Bear". Nová placka The Valley od Whitechapel bude zatraceně temná.
A co že to budou ty 'skutečné události', jež mají být desce inspirací? Podle kapely to mají být zážitky Phila Bozemana, frontmana Whitechapel, které převážně pocházejí z jeho dětství. "Název fošny The Valley se váže k Hardin Valley západně od Knoxville, Tennessee. To je místo, kde Phil vyrůstal. A že toho má opravdu dost co vyprávět," hlásí kytarista Alex Wade.

Oba zatím zveřejněné singly zní velmi temně. Kytary rachotí velmi podobně jako na předchozím albu Mark of The Blade, přesto za oběma songy stojí neurčité dusno, které jako by vám ukrádalo teplo krve. Možná za to může artwork The Valley, jenž je doprovází - do oranžova zbarvené oko, které vás upřeně pozoruje po celou dobu poslechu písní.

Novinka sice spatří světlo světa až 29. března, i přesto už ale známe její tracklist. Co si o The Valley myslíte vy? Potvrdíte fanouškovskou myšlenku hlásající, že jde o "nu-metal s growly"?

The Valley tracklist:
1. When a Demon Defiles a Witch
2. Forgiveness is Weakness
3. Brimstone
4. Hickory Creek
5. Black Bear
6. We Are One
7. The Other Side
8. Third Depth
9. Lovelace
10. Doom Woods


Whitechapel - Black Bear

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení