Self Talk: Jsme kapela debílků

Vydáno: 13.12.2018 13:10 - Petr Adámek

Opavští Self Talk mají venku nové video k tracku "Plastic Realities". Song, jehož exkluzivní premiéra proběhla na webu Fakkera, prý během natáčení slyšeli asi dvacetkrát a začali na něj být alergičtí. "Chvíli potrvá, než ho zase začneme vnímat normálně," říká s úsměvem frontman Vítek Kořistka.
Sel Talk natáčeli klip v ateliéru Slezské univerzity v Opavě. O techniku a režii se postarali místní studenti filmu Maks Tkachenko a Markéta Plevová. Začátek natáčení ovšem zdaleka neprobíhal hladce. "Jsme kapela debílků. Nikdy se neumíme na ničem přesně domluvit. Klip jsme točili v Opavě, kde čtyři z nás vyrůstali. Není to velké město, ale i tak nikdo nevěděl, kde je budova univerzity s ateliérem. Všem jsem rozposílal adresy a v čase, kdy už jsme tam měli být nachystaní, mě každý z kluků aspoň třikrát volal, kde že to je. Přísahám, bylo to třeba patnáct hovorů během deseti minut. Kytarista, který jediný přijel z Ostravy, dokonce skončil někde za městem. Trvalo asi hodinu, než jsme se sešli na dva týdny předem určeném místě. Navzájem jsme si ponadávali a nezačali jsme natáčet v nejlepší náladě. Pak už to šlo dobře, protože se o nás tvůrci dobře starali," dodává kapela.

Self Talk


A co dál? Self Talk ještě tento měsíc vystoupí ve Vsetíně (15.12.), v Brně (17.12.) a doma v Opavě (22.12), kde své EP pokřtí.


Self Talk - Plastic Realities (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení