PREMIÉRA: Domácí Self Talk vysvětlují, co je to plastická realita

Vydáno: 11.12.2018 16:55 - Petr Adámek

Pop-punkoví hejsci Self Talk z Opavy mají venku čerstvé EP s názvem Plastic Realities. Stejný název nese i videoklip, na který můžete v exkluzivní premiéře mrknout na webu Fakkera.
O čem "Plastic Realities" vlastně je? Podle kapely nenese žádnou zprávu, kterou bych chtěli šířit ani fanoušky motivovat k nějakému způsobu přemýšlení nebo chování. "Na hudbě mám rád, že je individuální a člověk ji prožívá sám, jako vlastní jedinečnou zkušenost. Stejně tak jde chápat i lyrics 'Plastic Realities'. Je o tom, že se nám neustále mění vnímání reality. Jinak to vypadalo, když jsme byli děti, jinak to vypadá, když se ti zdá sen nebo když jsi pod vlivem drog. Všechno jsou to zkušenosti, mezi kterýma jen přepínáš, a tomu, co převládá, říkáš realita. Jinými slovy, realita je pro tebe plastická - to je ten chytrý závěr, ke kterému jsme se dokoumali," říká s úsměvem zpěvák kapely Vítek Kořistka.

Self Talk


A co dál? Self Talk ještě tento měsíc vystoupí ve Vsetíně (15.12.), v Brně (17.12.) a doma v Opavě (22.12), kde své EP pokřtí. "Snažíme se teď více věnovat koncertování. Ti, kdo dorazí na koncerty, uslyší jednak celé EP, ale také nové věci nebo covery 90's pop music," dodává kapela.


Self Talk - Plastic Realities (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení