FOTO: Attila v Praze nakládala! Chris Fronzak diktoval, vřískal a vyfuckoval pizzu hawai

Vydáno: 06.11.2018 14:20 - Jaroslav Kutheil a Petr Adámek

Chaos. Nejen název poslední desky Attily, ale taky přesný popis stavu Lucerna Music Baru během jejich náletu. Zlý hoch Chris Fronzak a jeho banda uštědřili domácím fans tvrdou lekci neurvalé hrubosti, která se transformovala v divoké circle-pity a mosh-pity.
Attila se u nás ukázala po dvou a půl letech. Zatímco posledně kapela "pouze" předskakovala Hollywood Undead, tentokrát do Prahy dorazila jako headliner a diktovala od první do poslední minuty. Samozřejmě došlo i na gastro-metalový zážitek v podobě aktuální vypalovačky "Pizza".

To Eskimo Callboy jsou u nás pečení vaření, přičemž jejich popularita mezi českými fans stále (a zaslouženě) roste. The Browning v solidně zaplněném Lucerna Music Baru vytasili své aktuální album Geist, na němž demonstrují svoji představu o metalcoru líznutém elektronikou a synťáky.

O Fronzovi z Attily píšeme v aktuálním Fakkerovi, s Eskimo Callboy máme ve stejném čísle rozhovor. Mrkněte, kde je ve vašem okolí nejbližší krám, kde se časák prodává. Fakkera si můžete pořídit i v našem eshopu.


Attila F!

Eskimo Callboy F!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení