VIDEO: Prototyp normálního člověka neexistuje, všichni jsme freakové, hlásí John Wolfhooker

Vydáno: 29.10.2018 11:50 - Kristýna Doležalová

Domácí John Wolfhooker jsou jako továrna na dobré songy a ještě lepší videoklipy. Čerstvý kousek "Freak Show" není výjimkou.
Myslíte si, že My Chemical Romance jsou dead a staří Panic! at the Disco a Fall Out Boy minulostí? Nejnovější song "Freak Show" John Wolfhooker tyto kapely spojuje a navíc přináší i videoklip, ze kterého si sednete na zadek. Ten měli věrní fandové JW možnost vidět už minulý týden během speciálního promítání v Prague Fear House. Očekávejte blonďatou sestru s prasečím rypákem, klauna a změť všeho divného a zvláštního. Na klip mrkněte na konci článku.

"Chtěli jsme vyzdvihnout individualismus, protože svět nás tlačí k tomu, abychom byli všichni normální. Prototyp normálního člověka však neexistuje nikde na světě," přibližuje hlavní ideu skladby bubeník Adrian Janeček.

Tenhle a spoustu dalších songů můžete naživo vidět už 21. prosince v Paláci Akropolis, kde Wolfhookeři vystoupí po boku Skywalker a All Faces Down.

A kdyby vás zajímalo, jak vypadá takový jeden (ne)obyčejný koncertní den s John Wolfhooker, sežeňte si přes náš eshop letošní únorový Fakker s velkým reportem. Plakát kapely najdete o číslo dříve. K mání taktéž v našem eshopu.

John Wolfhooker F!
John Wolfhooker poster


JOHN WOLFHOOKER - Freak Show (Official Video) 4K





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení