Na FajtFestu bude k(K)rásně. the.switch tam odehrají celé album Beautiful

Vydáno: 25.10.2018 10:40 - Petr Adámek

Po třech letech se na FajtFest vrátí úderka the.switch. Tentokrát to ovšem bude hodně výjimečný set. V plné délce totiž zazní jejich přelomová deska Beautiful.
Beautiful vyšlo v roce 2004 a pro the.switch znamenalo zásadní milník v kariéře. Po několika demáčích a EP šlo o jejich první regulérní album, skladby přinesly úspěch hned v několika soutěžích (např. Jim Beam Music) a z nahrávky vykrystalizovala nejznámější skladba kapely "Akvárko", která vždy patří k nejdychtivěji očekávaným momentům koncertu.

"K the.switch máme jako Fajtfest Crew neskutečné blízko! Byla to první kapela, kterou jsme jednou chtěli mít na našem festivalu a jejich deska Beautiful byla vůbec první českou deskou, kterou jsem začal poslouchat a zamiloval si ji," tvrdí hlavní pořadatel akce Bob Fleck.

FajtFest 2019 bude jediným open-airem, kde kompletní nahrávka Beautiful zazní. Že by zpěvák Štěpán Šatoplet vytáhnul ze skříně i svůj tehdejší talár kněze?

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.
 

THE.SWITCH - Akvárko
 

The.Switch - Beautiful (Audio)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení