Wayne Static vstává z mrtvých! Static-X chystají novou desku

Vydáno: 25.10.2018 16:20 - Dominik Šidlo

1. listopadu to budou už čtyři roky od smrti jednoho z nu-metalových králů Wayna Statica, frontmana Static-X. Status kapely se od té doby dal označit jako neaktivní. Až doteď...
"Na památku Wayna a na oslavu 20 let od vydání debutové desky Static-X, Wisconsin Death Trip, vám posíláme Project Regeneration," pravilo původní obsazení kapely, tedy basák Tony Campos, kytarista Koichi Fukuda a bubeník Ken Jay. V poslední fázi Static-X sice nebyl ani jeden z těchto muzikantů, byli však u debutové desky a mnohých dalších jako tým. Dalo by se tedy říct, že jde o tu nejlepší sestavu, jakou Static-X s Waynem v čele oplývali.

Jako první část vzpomínkového plánu je tour. To by se mělo odehrát v roce 2019 a mělo by obsáhnout celý svět. Druhým nápadem je dokončení sedmého studiového alba, jehož budou součástí také nezveřejněná dema hlasu Waynea Statica, o produkci se navíc postará Ulrich Wild, dlouholetý producent bandy.

Zatím borci pověsili na YouTube teaser, který ohlašuje veškeré zmíněné plány do budoucna. Ten obsahuje scény z příchozího videoklipu, stejně jako upoutávky na nové songy Static-X. Ty se budou jmenovat "Road To Hell", "Something Of My Own", "Terminator Oscillator", "Hollow" a "Disco Otsego". Dále v teaseru najdeme osobní zprávu od Tonyho Campose ohledně Project Regeneration a dalších věcí.

Wayne Static skonal 1. listopadu 2014 po požití nepředepsaných léků v kombinaci s alkoholem. Letí to... už to budou čtyři roky. A debutová deska Wisconsin Death Trip vyšla 23. března 1999, takže příští březen to bude přesně dvacet let.

Těšíte se na novinky?


Static X Official "Project Regeneration" Teaser

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení